Aina herkullisen tuoretta

Mytäjäisten Kotileipomo on 2016 vuodesta lähtien toiminut lähileipomo, joka valmistaa kaikki tuotteensa itse omassa leipomossa Heinolassa. Tuotteet valmistetaan kotimaisista raaka-aineista perinteitä kunnioittaen. Valikoimassa löytyy esimerkiksi juureen leivottu 100 % ruislimppu, erilaiset vaaleat leivät, herkullisuudesta tunnettu lihapiirakka, pullapitkot, kahvipullat ja -kakut sekä suussa sulavat munkit. Kaikki leivonnaiset ovat uunituoreita, samana päivänä valmistettuja. 

Mytäjäisten Kotileipomolla työskentelee yhteensä 17 henkilöä.


Arvomme

Valmistamme kotimaista käsityönä leivottua lähiruokaa suurella tunteella juuri teille asiakkaat. Saat aina myymälöistämme tuoreita leivonnaisia, joiden laadusta emme tingi. Tue pienyrittäjää ja osta meiltä siis paikallista. Jos jokin askarruttaa mieltäsi, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Käsintehtyjä leivonnaisia leipomosta!

Myymälät

Kärkkäinen Lahti, ma-pe 10-18, la 10-17

Kauppakeskus Karisma, Citymarketin sisääntulo oven vieressä, ma-la 10-18

Merrasjärven kahvila, ma-pe 10-17, la 10-15 

Nastola, Rakokiven S-market, ma-pe 9-17, la 9-15 

Sysmä, S-market, ma-to 9-15, pe 9-17, la 9-15

Orimattila S-marketin aulassa, ma-pe 9.30-17, la 9.30-15

Heinolan tori ma-la 8.30-15

Sunnuntaisin olemme suljettuna

Olemme myös...

Lähiruokatori Heinolan Heila (www.heilan.fi), Kauppakeskus Tuulonen, Lahden tori (ti-la 8-16 säävaraus). Tervetuloa ostoksille!


Tilaa meiltä herkulliset leivonnaiset juhliisi!

Näitä tuotteita saatavilla meiltä päivittäin! Leivistä 100% ruisreikäleipää ja ruislimppua, rapeakuorista Gourmet moniviljaleipää ja sämpylöitä. Leipomomme valmistaa myös vaaleita leipiä ja patonkeja (päivittäin vaihtuvia). Makeista saatavilla mustikkamunkkeja, pitkoja ja makeaa piirakkaa (persikka tai marja) Valmistamme myös muita päivittäin vaihtuvia kahvipullia ja viinereitä. Suolaisina saatavilla karjalanpiirakoita ja perunapiirakoita, liha- ja nakkipiirakoita sekä pasteijoita. Katso lisää tuotteistamme 'Leipomon tuotteet' välilehdeltä.

Teemme myös tilauksesta täytekakkuja ja voileipäkakkuja!

Soita 050 366 6654 tai lähetä tilauksesi viestillä tilaukset@leipomossa.fi vähintään 2 arkipäivää ennen.