Pro Diamond Monitoimisaha
Pro Diamond Monitoimisaha

Pro Diamond Monitoimisaha

59,00 €
78,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Saha ja teräsarja on suunniteltu kodin käyttöön ja kaikkiin sen kohteisiin.

Katso monitoimisahan esittelyvideo tuotekuvan alta!


Saha ja teräsarja on suunniteltu kodin käyttöön ja kaikkiin sen kohteisiin. Selviät yhdellä rungolla, mihin vaihdat terät aina sahattavan kohteen mukaan. Sahan kärjessä on leikkuri, millä leikkaat kaikki laatta- ja lasipinnat. Sarjassa kaksipuoleinen timanttiviila kaiken kovan materiaalin hiontaan, jolla viimeistelet työsi. Mikään työkaluvalmistaja ei ole pystynyt luomaan tästä parempaa käsikäyttöistä sahaa.


Sahassa on kestävät terät, timanttiterä on käytössä ikuinen. Yleisterät taipuvat jopa 180 astetta, ne ovat kärkikaraistuja ja verrattuna lehtisahaan terien kesto on monikymmenkertainen.


Sahalla voit työstää kaiken kotoasi löytyvän materiaalin terää samaan sahan runkoon vaihtamalla. Timanttiterä: lasi, laatat, kivi, keramiikka. Yleisterä: kuviosahaus, puu, laminaatti, alumiini ja muut pehmeät materiaalit. Rautasahaterä: pultit, metalliputket ym. Pistosahaterä: puu ja pehmeät materiaalit, vaikeat työkohteet. Sahan kärjessä lasinleikkausrissa, ja kahvan alla lohkojat 2-7 mm lasille ja laatoille. Sahapakissa magneettikiinnitys kaikille terille ja käyttöohje.


Täydellinen sahasarja 78€

Saha+1 kpl yleisterä (arvo 22€)

Yleisterä 5 kpl (arvo 12€)

Kovametalliterä 2 kpl (arvo 5€)

Timanttiterä 1 kpl (arvo 12€)

Pistosahaterä 1 kpl (arvo 10€)

Timanttiviila sahaan (arvo 12€)

Säilytyslaukku (arvo 9€)

Arvostelut 0 arvostelua